Spesialist på gode matopplevelser

Leverandør til storhusholdninger

 

Kontakt oss

Våre produkter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Hamburger

Pizza

Kebabkjøtt

Kylling

Hamburger

Pizza

Kebabkjøtt

Kylling

Hamburger

Pizza

Kebabkjøtt

Kylling

Våre samarbeidspartnere

om oss

SLÅTTO MARKETING AS

Telefon: 23 28 8400
E-post: post@slaatto.no
Post Adresse: Postboks 161 Leirdal
1009 Oslo
Besøks Adresse: Prof Birkelands v 34, 1081 Oslo

Konsepter

 

At vi som leverandør leverer best mulig produktkvalitet er en selvfølge.

For oss er det også like selvfølgelig å kunne levere både vår kunnskap og kompetanse til våre kunder.

Våre produkter settes i så stor grad inn i helhetlige løsninger- eller konsepter om man vil.

 

Get InvolvedDonate

Menykonsept

Dette er enkelt sagt en sammenkobling av kunnskapsoverføring, produkter, menyer, bilder, manualer, porsjoneringsskjemaer, kalkyler og salgsmateriell som ivaretar alt fra produktinformasjon (inkl allergener), innkjøp og logistikk til tilberedning, salg og servering.

Se for eksempel nærmere på vårt menykonsept «det lille EXTRA» – det viser i praksis hvordan dette kan gjøres.

Det lille ekstra

En fornøyd kunde kommer igjen.

Han eller hun klager ikke på prisen og viktigst av alt; en fornøyd gjest er din beste reklame!

«det lille EXTRA» gir:

  • En rekke smakfulle menyer i ulike varianter.
  • Bedre rullering av råvarer kan bidra til bedre økonomi
  • Enkle, men nøyaktige manualer, oppskrifter og kalkyler på hver eneste rett
  • Flest mulig råvarer brukes til flere retter
  • Over 100 temaorienterte menykombinasjoner
  • Flere valgmuligheter for gjesten
  • Bedre matopplevelse
  • Fornøyde gjester

 

Kontinuerlig utvikling

Vi utvider konseptet kontinuerlig i både bredden og dybden.

Med DLE konseptet sikrer du flere flotte retter på samme råvare.

Det er utarbeidet mengdekalkyler og monteringsanvisninger til bruk for ansatte på kjøkkenet.

Dette gjør det enklere for dem som lager maten, samt oppfordrer til en god kalkyle og mengdekontroll på varene.